2012-08-30

Empatisk och nyfiken? Missa inte vår utbildning!

Under hösten 2012 kommer vi att arrangera vår största traineeprogramssatsning någonsin för dig som är ny medlem och vill lära dig mer om Folkpartiet.

Syftet med traineeprogrammet är att ge dig som ny medlem en chans att lära dig tillräckligt mycket för att kunna fungera som förtroendevald fritidspolitiker nästa mandatperiod, men givetvis finns det inget tvång till det utan det räcker med att man vill lära sig mer för att vara med.

Innehållet i utbildningen är både teori och praktik. Man kommer gå igenom liberal historia, aktuell politik, med mera i föreläsningsform med mycket dialog och diskussion. Utöver detta får man en fadder beroende på sina intresseområden och får vara med i interna möten när aktuell politik tas upp. Man får tillfälle att träffa andra medlemmar med erfarenhet från såväl riksdag som landsting och kommun.

Det vi förväntar oss av dig är att du delar vår liberala grundsyn, är nyfiken, empatisk och samhällsintresserad.

Naturligtvis kan man även bli medlem utan att gå denna utbildning till hösten. Vi erbjuder en välkomnnande gemenskap med människor i alla åldrar, med en liberal värdegrund och engagemang för ett bättre samhälle.

Vill du veta mer, kontakta kansliet på norrkoping@liberal.se.

Vi finns även på Facebook med en sida för Folkpartiet Liberalerna Norrköping, där man kan se aktuell mediebevakning, kalendarium och bilder från våra evenemang.


Välkommen!

Inga kommentarer: